ANNOUNCEMENTS

Vacancies

 1.                                    We currently do not have any vacancies available.

Upcoming Events

 •                 17TH TO  19TH AUGUST - 6TH CERTIFIED/ACCREDITED FIRMS EXPO 2016 EXHIBITION
 •                                     Pride Inn Hotel - Westlands, Nairobi
 •              

 •              15TH TO 19TH AUGUST- 6TH CERTIFIED/ACCREDITED FIRMS EXPO WORKSHOPS

 •                                    Pride Inn Hotel - Westlands, Nairobi

   

  1.  

 • Tenders

   

 •                              No Tenders for now!

 •                             Please visit next time

 •                                    Thank you! 

 •  
 •              
 • Tyverialarm Uden Abonnement

  Tyverialarm Uden Abonnement

  Tenkte å skrive noen ord om boligalarmer, selskap og selgere, slik at man lettere kan navigere i jungelen av tilbud. I tillegg til over 500 medarbeidere i Norge har Sector Alarm 80 medarbeidere på Kundesenteret i Spania. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm installere selv (http://boligalarm.xyz) og har i dag 145 000 kunder i Norge, 85 000 kunder i Sverige og 85 000 i Irland. I tillegg kunne de se at vi hadde hatt en annen utløst alarm noen måneder tidligere, hvor de hadde ringt oss opp. Problemet var at den gjeldende datoen var vi ikke hjemme, vi har ikke registrert å ha fått noen telefon, og dersom det virkelig var utløst en alarm og vi ikke svarte på telefonen, skulle de jo ha foretatt en utrykning, men det var ikke gjort noe. Sector Alarm varsler brannvesenet som rykker ut. Det samme gjør politi og ambulanse.

  Selv om jeg så og si aldri pleier å klage, ringte jeg til Sector Alarm etter at selgeren hadde gått (og jeg hadde kommet ned til hvilepuls igjen). Ser at denne diskusjonen er litt vel gammel, men i dag kom en selger fra sector alarm på døra mi, og der serverte hun en stor løgn om at hun hadde fått oppdrag i å sjekke leiligheten min og at alle beboerne skulle få ny røykvarsel, og dermed ga inntrykket av hun var innleid av de som eier bygget og at dette var obligatorisk og noe de hadde fikset.

  Derfor indeholder en alarm til lejlighed ofte kun en sensor til hoveddøren og en enkelt rumsensor. Hvis jeg vil installere en abonnementsfri tyverialarm i mit sommerhus, findes der så noget, der kan kombineres med videoovervågning. Men HouseGuard (som jeg henviser til ovenfor) har også en HouseGuard Pro alarm hvor du kan tilkøbe en sensor ( HouseGuard Pro PIR Kamera ) der kan tage billeder når alarmen går igang. Jeg har hatt Sector Alarm, og de varsler ikke brannvesnet før de selv har vært ute i huset det gjelder og sjekket om det brenner.

  En trådløs GSM husalarm fra Alarmforum er en god og sikker investering, som ikke koster mange kroner - og så kommer den oven i købet med prisgaranti. No melder at det er opprettet et eget nettsted der man kan finne ut når folk er på ferie, hvor mye folk tjener, hvor de bor og hva slags husalarm de har. Sector Alarm tilbyr boligalarm eller alarm, der røykutvikling, innbruddsalarm og trygghetsalarm inngår.

  Med Verisure endte vi med ett kamera i hver etasje, Sektor klarte ikke å få til færre enn 4 stk og ble dermed dyrere. Utrykkingstid vet jeg ikke noe om heldigvis, men opplevde at verken Sektor eller Verisure ville angi noen tid fordi det kommer an på så mangt... Spørs om du bor sentralt, hvor langt det er til stasjon etc. Om en slik alarm er livreddende, nei det vil jeg ikke si er sannsynlig... Hvis du ikke bor i et bystrøk hvor det er sannsynlig at narkomane bryter seg inn for å ta penger som ligger framme, og blir fersket av deg som så angripes med kniv eller våpen.

  Background Image

  Header Color

  :

  Content Color

  :